Citygsm

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Het snelste antwoord op uw vragen vindt u hier.

Ja, u vindt op verschillende plaatsen op onze website en in onze winkels hulp bij het gebruik en de installatie van uw product.

 • Op de pagina van het door u gekochte product vindt u de gebruiksaanwijzing en een link naar alle ondersteuning na aankoop voor uw product. Deze rubriek vindt u onder het kopje “Productinformatie”.
 • Als u in [votre récapitulatif de commande] op ‘Bestelling bekijken’ klikt, vindt u de instructies voor uw product.
 • Onze experts in de winkel helpen u na de aankoop met technische en praktische vragen. [Voir tous les magasins et les heures d’ouverture]

Soms kun je een probleem met je product heel gemakkelijk oplossen:
* De pagina van het door u gekochte product bevat de gebruiksaanwijzing en een link naar de dienst na verkoop. U vindt ze in de rubriek “Algemeen”.
* Als u in het overzicht van uw bestelling op “Bestelling bekijken” klikt, vindt u de instructies voor uw product.
Onze deskundigen in de winkel beantwoorden technische en praktische vragen na de aankoop van een product. Bekijk alle locaties en openingstijden van onze winkels.
Werkt uw product nog steeds niet (goed)? Dan kunt u het terugsturen, ruilen of door ons laten repareren. Alle informatie over retourzendingen, ruilingen of reparaties.

U vindt de instructies voor uw product onder “Algemeen” op de pagina van het product dat u hebt gekocht. U kunt de pagina ook vinden door in het overzicht van uw bestelling te klikken op “Bestelling bekijken”. Om onze impact op het milieu te beperken, wordt slechts een beperkt aantal producten geleverd met een papieren gebruiksaanwijzing.

De procedure moet in de winkel worden uitgevoerd. De totale prijs moet worden betaald in 6, 12, 18, 24 maanden. Om het product van uw keuze te verkrijgen, hebben wij uw identiteitskaart, uw paspoort en uw paspoortnummer nodig. uw bankkaart en een bewijs van inkomen (loonstrook/werkloosheid/invaliditeit). Je betaalt niets in de winkel, de betaling gebeurt de volgende maand. Geen storting of rente. Geen abonnement nodig. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

De meeste producten hebben een garantie van minimaal 2 jaar op fabricagefouten. Bij normaal gebruik mag uw product de eerste 2 jaar niet defect raken. 

Garantietype Het garantietype geeft aan hoe uw product wordt gerepareerd. Het type garantie vindt u op de productpagina tussen de specificaties van uw product. We hebben 2 soorten garanties:

 • Via City GSM. Na het melden van de reparatie ontvangt u een verzendlabel. Stuur ons uw product of breng het naar een van onze winkels.

 • Thuis. U hoeft het product niet zelf terug te sturen. Na het melden van de reparatie wordt contact met u opgenomen om te bepalen wat de beste oplossing is. Bijvoorbeeld reparatie bij u thuis, ophalen van het product voor reparatie, opsturen van onderdelen of omruilen voor een nieuw product.

Gratis reparatie in geval van fabricagefouten Als uw product tijdens de garantieperiode defect raakt door een fabricagefout, is de reparatie gratis. Er is sprake van een fabricagefout wanneer een product bij normaal gebruik eerder kapot gaat dan verwacht. Bijvoorbeeld wanneer je telefoonscherm plotseling kapot gaat terwijl je niets bijzonders aan het doen was.

Als het defect door uw eigen schuld is veroorzaakt, wordt dit schade door gebruik genoemd. Dit valt niet onder de fabrieksgarantie. Wij zijn beschikbaar om u te helpen met de reparatie, maar daar zijn kosten aan verbonden. Het is moeilijk om u vooraf een indicatie te geven van de kosten. We zullen eerst uw product moeten onderzoeken en een offerte opstellen. In ieder geval wachten we op uw bevestiging voordat we met de reparatie beginnen.

City GSM repareert uw producten tijdens de geldigheidsduur van de fabrieksgarantie en na afloop daarvan. De reparatie is in het eerste geval gratis en in het tweede geval te betalen.

In het kader van de wettelijke garantie zorgt City GSM ervoor dat een
het defecte product zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd of, indien reparatie niet mogelijk is, wordt vervangen.
Als blijkt dat er geen reparatie of vervanging kan plaatsvinden, kunt u kiezen voor een
prijsverlaging of beëindiging van het contract. 

In geval van beëindiging van het contract moet u
stuur het product terug naar City GSM. De wettelijke garantietermijn is 2 jaar voor nieuwe producten. De
De wettelijke garantieperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is of is geweest
geleverd. 

Een defect moet binnen 3 dagen na ontdekking schriftelijk aan City GSM worden gemeld. Pas op!
Wat niet onder de garantie valt is onder andere het volgende (lijst niet volledig) 

 – gebreken veroorzaakt door onjuist of abnormaal gebruik of enig ander niet-conform gebruik
de bij het product geleverde instructies; 

 – gebreken veroorzaakt door externe oorzaken zoals brand, water, enz. nadat het product aan u is geleverd
(overstroming), bliksem, ongevallen of natuurrampen; 

 – gewone of normale slijtage; 

 – gebreken veroorzaakt door manipulatie door niet door City GSM gemachtigde derden

 Vraag naar de reparatie van uw product op info@citygsm.com of bel 02 840 84 48. Stuur
stuur het product dan naar het door onze medewerker aangegeven adres, onder vermelding van het bestelnummer
en de referentie van het artikel.

Als u vandaag bestelt, wordt uw pakket binnen 2-3 werkdagen gratis bezorgd. We leveren tussen 8 en 22 uur. U ontvangt een e-mail met het exacte tijdstip van levering.

U kunt uw bestelling annuleren in “Mijn bestellingen” op Mijn account. Annulering is mogelijk zolang uw product het magazijn niet heeft verlaten. Is uw product al verzonden? U kunt het bij aflevering weigeren of gratis retourneren via het online retourformulier.

Alle bij City GSM gekochte producten (in de winkel en online) kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd.
dagen als het product niet is uitgepakt, ingeschakeld, gebruikt of beschadigd.  

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close